dissabte, 12 de gener del 2008

Aigua al febrer del Desert


*Font de paraules fresques a dos veus


Les tertúlies del Desert de la Paraula tornen a brollar el divendres 1 de febrer. Com sempre a les 21:30 al Casal Jaume I de la Vall d'Albaida.

El passat divendres 11 de gener vam tindre un sopar baix braç per recollir els discos de "El pèndol i la terra". Ja han tornat a casa per poder començar la venda. Al Casal en podeu trobar o bé si teniu la sort o la desgràcia de coneixer un membre de la Gent del Desert també el podeu comprar.


Al mateix temps que el Jesús ens anava cantant el nou projecte poètic i musical del Desert de la Paraula, els poetes de casa o millor dit des de casa, la nostra poètica casa, les propostes de com nedar a les aigües del Desert ens van portar a descansar el proper divendres 1 de febrer. Com sempre a les 21:30h per sopar baix braç i després, o al mateix temps però mai amb la boca plena de molles, parlarem de les nostres coses. Des de casa, des dels nostres poetes. Per tancar el mes també tenim una sorpresa, si al final podem contactar amb la poetessa d'Oliva, i obrirem el Llibre de les Brandàlies. Sempre amb el permís de l'autora i esperem que amb a seua presència.

Ofegat fins als ronyons a les aigües seques del Desert de la Paraula espere que estigueu oberts als vents nous de la Tertúlia. Us esperem a tots aquells caminants que us interessa la travessia pel Desert de la Paraula.