divendres, 31 de gener del 2014

ENvers los vins



Renadiu és un col·lecti d'escriptores i escriptors de la Vall d'Albaida en llengua catalana que organitza, des de l’any 2013 i per molts anys, un encontre literari a la vall blanca. La nostra intenció no és altra que fer país fent lletra.

Per al proper dissabte 8 de febrer de 2014 farem un barrejat de vins i versos que s’anomena, no sé si per efluències de Rois de Corella, "envers los vins". A més a més el paratge triat per a l’ocasió és Beniatjar. Aquest poble entranyable i singular als peus del Benicadell ens permetrà observar la nocturnitat de la Vall d’Albaida sota un mantell d’estels impressionant, amb el permís de la deessa Hespèrides.

Entre tast de vi i tast de versos anirem preparant el cos per al sopar. Potser entre el cafè, la copa i el desfici dels fumadors donarem corda a la improvisació d’un altre tast de versos. Encara que siga per fer donar temps a la preparació musical del grup El Club Solitary

Tota una jornada amerada de versos, vins, licors, música, més versos, licors, mes versos i el que ens done la nit als peus acollidors i gèlids del Benicadell.

https://www.facebook.com/events/761165473894513/?source=1

El tast de vins anirà a càrrec de Raúl de la bodega Celler l'Arc de Beniatjar.